Kilpailuluvat

Vuoden 2017 alusta lähtien myös 1-tason kilpaluissa tarvitaan kilpailulupa (E-lupa). Kilpailuluvat kannattaa hoitaa kuntoon hyvissä ajoin ennen kilpailuihin ilmoittautumista, sillä luvan rekisteröinti voi kestää jopa viikon. Ennen tietojen kirjautumista et siis pääse edes ilmottautumaan.

E-kilpailuluva ratsastaja ostaa itse SRL:stä, linkki osto-ohjeeseen. Ennen luvan ostoa tarkista että jäsenmaksusi vuodelle 2017 on maksettu. Lisäksi on syytä varmistaa jäsensihteeriltä (sannakempp@hotmail.com), että henkilötunnuksesi on tallennettu jäsentietoihisi. Henkilötunnuksen puuttuminen on yleisin syy siihen että luvan ostaminen ei onnistu.

Luvat ylemmille tasoille 2-tasolta ylöspäin hankitaan jäsensihteerin kautta (esim. D- ja A-lupa). Varmista  kvaalivaatimukset esimerkiksi  2-tasolle siirtymiseen kilpailusäännöistä.

Kilpailuluvista löytyy kattavasti tietoa Suomen Ratsastajainliiton nettisivuilta.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä ensisijaisesti jäsensihteeriin, mieluiten sähköpostitse. Hätätilanteissa neuvoja voi antaa myös pj Elina Heikkinen. Apua saat varmasti myös kokeneemmilta kilpailijoilta ja Vuokatin Ratsastuskoululla Pauliinalta.

 

Tsemppiä kilpailukauteen!