KILPAILIJATIEDOTE 25.8.

23.8.2013

Aluekartta
Aluekartta

Alue-estekilpailut 25.8.

 

KILPAILIJATIEDOTE                            

Aluetason esteratsastuskilpailut

Vuokatin Ratsastuskoululla 25.8.2013

                         

Kilpailut aloitetaan sunnuntaina 25.8. seuraluokalla, joka alkaa klo 10.00. Osallistujamäärien mukaan arvioitu luokkien aikataulu on seuraava (olethan kuitenkin ajoissa paikalla);

Luokka 1. 70 cm klo 10

Luokka 2. 90 cm klo 11

Luokka 3. 100 cm klo 12

 

 

Lähdönperuutukset on ehdottomasti ilmoitettava joko kanslian puhelinnumeroon 0400 610 870 tai kisapaikalla suoraan kansliaan. Lähdönvarmistuksia ei tarvitse tehdä.

Seuraluokan lähtömaksut 10€ maksetaan kisakansliaan tallin alakertaan.

Kaikkien ratsujen rokotustodistukset on esitettävä kansliassa.

 

Vuokatin Ratsastuskoulun osoite on Haapalanlahdentie 14 88600 SOTKAMO. Parkkipaikat kaikille ajoneuvoille ovat ratsastuskoulun naapurissa maatilan pellolla ja piha-alueella.  Paikalla on opasteet ja liikenteenohjaajat.

Liikenne ohjataan alueelle Nurmestien (tie nro 899) kautta. Ns. Leivolankylän puoleinen reitti pidetään avoimena pelastusajoneuvoja varten. Opasteita kilpailupaikalle on Pohjavaarantieltä (899), Kainuuntieltä (76) ja Nurmestieltä asti.

Hevoskuljetusautot ja yleisön ajoneuvot ovat samalla parkkipaikalla, mutta erikseen sijoiteltuna. Hevosten purku ja lastaus tehdään parkkipaikalla, mistä hevoset tuodaan taluttamalla tallialueelle. Huomioittehan muun liikenteen ja yleisön!

Kilpailukanslia on tallin alakerran toimistossa, kanslian vieressä ilmoitustaululla on lähtölistat ja ratapiirrokset. Kahvio sijaitsee tallin yläkerrassa. WC:itä on sekä tallin ala- että yläkerrassa.

Päiväkarsinamaksut 15€ maksetaan kilpailukansliaan. Karsinoita voi tiedustella etukäteen numerosta 040 593 7675 / Pauliina. Päiväkarsinat sekä muut omat jäljet tulee siivota, kiitos! Siivoamattomasta karsinasta peritään 20€.

 

Aluekartassa näkyvät kilpailualueen eri osat sekä hevosten ja yleisön kulkureitit erikseen.

Verryttely on maneesissa max . 8 ratsukkoa kerrallaan. Kilpailukentän vieressä on valmistautumisalue, johon mahtuu 2-3 ratsukkoa. Ratsukot tulevat radalle valmistautumisalueelta, poistuminen on toisesta portista. Käsihevosalue on kilpailukentän viereisessä tarhassa.  Yleisö seuraa kilpailuja kentän päädyssä katsomossa.

 

 

Lämpimästi tervetuloa kisaamaan Vuokattiin!

Kainuun Kopse ry