Liity jäseneksi!

Miksi Kopseen jäseneksi?

Jäsenenämme saat tuntuvia etuja mm.

*KOEMME yritykseltä alennuksia Vuokatista joka on kokonaisvaltaiseen palautumiseen erikoistunut hyvinvointilaitos.  Lue lisää koemme.fi

Lisäksi saat SRL:n edut

Hipposlehden, urheiluvakuutuksen, oikeuden suorittaa ratsastus- ja hevostaitomerkkejä, oikeus toimihenkilö- ja kilpailulisensseihin sekä erilaisia yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja.

Lisää eduista: https://www.ratsastus.fi/liity-seuraan/jasenedut/

Jos haluat mukaan rentoon ja yhteisölliseen seuratoimintaan, tässä on seurasi!

Touhuamme monenmoisia tapahtumia sekä kilpailuja joissa on aina tekijälle tai kiinnostuneelle paikka auki, ota rohkeasti yhteyttä mikäli talkoo toiminta kiinnostaa!

 

 

Kuka?

Jäseneksi voi liittyä ikään ja sukupuoleen katsomatta kuka tahansa!

 

Kuinka?

Täytä lomake  https://www.ratsastus.fi/ratsastamaan/liity/ tai ota yhteyttä jäsensihteeriimme Kristiina Tikkaseen p. 0407221708 tai tikkanen.kristiina86@gmail.com. Kristiina ilmoittaa tietosi Suomen Ratsastajainliittoon, josta sinulle lähetetään kotiin lasku jäsenmaksusta.

 

Paljonko maksaa?

Jäsenmaksu on kalenterivuosittain senioreilta 60 €, junioreilta (alle 18-v) 53 €, seniori-perhejäseniltä 33 € ja juniori-perhejäseniltä 29,50 €. 

 

Mitä tietoja minun tarvitsee ilmoittaa?

Seuran jäseneksi pääset ilmoittamalla nimesi, osoitteesi, syntymäaikasi ja puhelinnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi. Voit myös täyttää liittymisanomuksen Ratsastajainliiton palvelussa https://www.ratsastus.fi/ratsastamaan/liity/. Lomakkeen tiedot välittyvät jäsensihteerille.

 

Muuta?

Jäsenyytesi astuu voimaan noin viikon kuluttua yhteydenotostasi.

 

Kilpailumaksut

Kilpailumaksut maksetaan KIPA palvelussa henkilökohtaisesti.

 

 

 

 


Mukavia hevosteluhetkiä! :)