Liity jäseneksi!

Miksi Kopseen jäseneksi?

Jäsenenämme saat tuntuvia etuja mm.

*KOEMME yritykseltä alennuksia Vuokatista joka on kokonaisvaltaiseen palautumiseen erikoistunut hyvinvointilaitos.  Lue lisää koemme.fi

*Seura tarjoaa Personal Trainer ohjausta tukilihaksiston ja yleiskunnon ylläpitoon yhteisillä kokoontumiskerroilla, henkilökohtaisena ohjaajana toimii Juhapekka "Upa" Tuomainen. 

Lisäksi saat SRL:n edut

Hipposlehden, urheiluvakuutuksen, oikeuden suorittaa ratsastus- ja hevostaitomerkkejä, oikeus toimihenkilö- ja kilpailulisensseihin sekä erilaisia yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja.

Lisää eduista: https://www.ratsastus.fi/liity-seuraan/jasenedut/

Talkoilemme mm. tapahtumien ulkopuolella heinäpellolla heinä-elokuussa. Heinämäen Luomutila on yhteistyö yrityksemme Sotkamossa, tilasta löydät lisää Facebookista Heinämäen Luomutila.

Jos haluat mukaan rentoon ja yhteisölliseen seuratoimintaan, tässä on seurasi!

Touhuamme monenmoisia tapahtumia sekä kilpailuja joissa on aina tekijälle tai kiinnostuneelle paikka auki, ota rohkeasti yhteyttä mikäli talkoo toiminta kiinnostaa!

 

 

Kuka?

Jäseneksi voi liittyä ikään ja sukupuoleen katsomatta kuka tahansa!

Paljonko maksaa?

Jäsenmaksu on kalenterivuosittain senioreilta 60 €, junioreilta (alle 18-v) 53 €, seniori-perhejäseniltä 33 € ja juniori-perhejäseniltä 29,50 €. 

Mitä tietoja minun tarvitsee ilmoittaa?

Seuran jäseneksi pääset ilmoittamalla jäsensihteerillemme Miia Heikkiselle nimesi, osoitteesi, syntymäaikasi ja puhelinnumerosi sekä sähköpostiosoitteesi. Voit myös täyttää liittymisanomuksen Ratsastajainliiton palvelussa https://www.ratsastus.fi/ratsastamaan/liity/. Lomakkeen tiedot välittyvät jäsensihteerille.

Kenelle ilmoitan?

Jäsensihteerillemme Miia Heikkiselle mielellään sähköpostilla, miia1976(a)hotmail.com, p. 040 129 2726

Miia ilmoittaa tietosi Suomen Ratsastajainliittoon, josta sinulle lähetetään kotiin lasku jäsenmaksusta.

Muuta?

Jäsenyytesi astuu voimaan noin viikon kuluttua yhteydenotostasi.

 

 

 

 


Mukavia hevosteluhetkiä! :)