KOKOUS- JA KEKKERIKUTSU 20-VUOTIAALTA KOPSEELTA

23.10.2013

Seuran syyskokous ja 20-vuotisjuhlat lauantaina 9.11. Ristijärven Hiisipirtillä klo 16 alkaen. Tervetuloa nykyiset sekä entiset jäsenemme! Tilaisuus alkaa kokouksella klo 16, jonka jälkeen pikkujouluruokailu klo 17.30. Kaikille yhteistä juhlaa vietetään klo 21 saakka, josta ilta jatkuu sennumeetingin merkeissä!

Tervetuloa seuramme 20-vuotiskekkereille ja syyskokoukseen

Ristijärven Hiisipirtille la 9.11.

 

KOKOUSKUTSU

Tilaisuus alkaa syyskokouksella klo 16. Käsiteltävinä asioina mm. toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2014 sekä toimihenkilövalinnat.

 

PIKKUJOULURUOKAILU

Kokouksen jälkeen ilta jatkuu perinteiseen tapaan pikkujouluruokailulla klo 17.30.

Seura tarjoaa jäsenilleen aterian, johon sisältyy joulupuuro, kinkkua, leivät ja juomat. Jälkiruokana täytekakkukahvit! Mukaan tilaisuuteen ovat tervetulleita myös esim. perheenjäsenet, vaikka ei Kopseen jäsen oliskaan, ja heille ruokailu on omakustanteinen. Huom: Kaikkien ruokailuun osallistuvien tulee ilmoittautua etukäteen, jotta pitopalvelu saa henkilömäärän tietoonsa!

MUISTELOITA 20 VUODEN AJALTA JA MUUTA MUKAVAA

Kahteenkymmeneen toimintavuoteen mahtuu monenlaista. Seurassamme on ollut eri jäsentalleja, iso joukko huipputyyppejä ja maailman mahtavimpia hevosystäviä. Onpa seuran nimikin vaihtunut ja kaksi yhdistystä liitetty yhteen – Kainuun Kopseeksi!

Vietetään porukalla iltaa menneitä muistellen ja tietysti tulevaisuuteen tähyillen. Tervetuloa kaikenikäiset jäsenemme sekä tietysti entiset kopselaiset, yykooärräläiset ja kookooärräläiset! J Jokainen voi tuoda mukanaan vaikkapa valokuvia, videoita, tarinoita ja muistoja. Niitä voi myös toimittaa etukäteen Leena-Marille, Katille ja Riitalle. Yhteystiedot kutsun lopussa.

Muisteloiden lisäksi jokainen osallistuja voi tuoda nyyttäriperiaatteella jotain naposteltavaa tai juotavaa.

SENNUMEETING

Kaikille yhteiset kekkerit päättyvät klo 21, jonka jälkeen ilta jatkuu sennumeetingin merkeissä! Ikäraja myöhäisiltaan on K-18. Hiisipirtillä on myös mahdollisuus yöpymiseen, lisätietoja saa Katilta ja petipaikkojen varaukset Sannalle.

ILMOITTAUTUMINEN

Tarvitsemme ilmoittautumiset ruokailuun osallistujilta (myös ei-jäsenet) sekä tiedot mahdollisista erikoisruokavalioista. Ilmoittautumiset viimeistään sunnuntaina 3.11. Kemppaisen Sannalle, kätevimmin tekstarilla numeroon 040-7388646.

 

Tervetuloa juhlimaan yhdessä!

Kainuun Kopse ry

 

Hiisijärven Kylätalo Hiisipirtti / Tammentie 3 88460 HIISIJÄRVI

 

Leena-Mari / leenamari.kinnunen@gmail.com

Riitta Mustonen / riitta_suomi24.fi

Kati Aavakare / mantaleevi@gmail.com