Jäsenten sähköpostit ajantasalle!

25.1.2016

Arvoisat jäsenet!

Jos haluatte saada SRL:n tiedotteita ajankohtaisista asioista, tapahtumista yms. niin päivittäkää yhteystietonne (sähköposti) jäsenrekisteriin. Etenkin "vanhoilla jäsenillä" on monella joku ikivanha, toimimaton s-postiosoite, emmekä siis saa postia perille, vaikka yritettäisimmekin. Kaikki vanhat, tukkeutuneet tai lopetetut postilaatikot pukkaa sitten viestiä takaisin Elinalle, ja sitten Elinan s-posti on tukossa.

Laittakaa siis sähköpostiosoitteenne jäsensihteeri-Sannalle, sannakempp@hotmail.com niin saadaan tietoja päivitettyä. Oikea sähköpostiosoite rekisterissä takaa myös sen, että pääsette esimerkiksi jäsenrekisterin Extranettiin.Extranetistä pääsee esimerksi tulostamaan oman jäsenlaskun ja päivittämään yhteystietoja. Kirjautuminen edellyttää siis kuitenkin, että rekisteristä löytyy toimiva sähköpostiosoite.


Ja jos ette missään nimessä halua tiedotesähköposteja, niin voitte vinkata siitä Elina Heikkiselle lauraelina.heikkinen@gmail.com niin hän poistaa teidät sitten postituslistalta :)

 

Tästä linkistä löydät lisätietoja http://www.ratsastus.fi/srl/srl_tiedottaa/101/0/paivitathan_yhteystietosi_ajan_tasalle