EU:n tietosuojauudistus, jäsenseloste ja tiedote jäsenille

18.5.2018

EU:n tietosuojauudistuksen (GDPR) myötä myös SRL ja jäsenseurat ovat velvollisia tekemään uudistuksia tietosuojan osalta.

Kainuun Kopse ry:n jäsenet ovat tällä viikolla saaneet sähköpostia jäsensihteeriltämme Sanna Kemppaiselta jäsenrekisterissa olevaan sähköpostiosoitteeseen. Viesti koskee tietosuojauudistusta ja jäsenten sähköpostiosoitteiden ja puhelinnumeroiden käsittelyä jäsenrekisterissä.

Jatkossa uusien jäsenten sähköpostien/puhelinnumeroiden tallentamiseen tarvitaan jäsenen lupa ja tuon luvan täytyy olla todennettavissa, siis esimerkiksi allekirjoitetulla paperilla. Niiltä, joiden sähköposti/puhelinnumero rekisterissä jo on, voidaan ennen uuden lain voimaan tulemista 25.5. pyytää lupa tietojen tallentamiseen sähköpostitse.

Jos siis haluat, että sähköpostisi/puhelinnumerosi säilyy rekisterissämme seuran tiedotteita varten, vastaa saamaasi sähköpostiin. Ne sähköpostiosoitteet, joista ei vastausta saada, poistetaan rekisteristä, samoin mahdolliset tallennetut puhelinnumerot.

Kaikki jäsenet eivät varmasti viestiä ole saaneet, sillä kaikille ei ole tallennettua sähköpostia/tallennettu osoite on vanha eikä se enää toimi. Jos et ole saanut viestiä, mutta haluat sähköpostiosoitteesi olevan seuran käytössä tiedottamista varten, ota yhteyttä jäsensihteeriimme Sannaan (sannakempp@hotmail.com).

Sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot ovat seuran ja SRL:n yhteisrekisterissä, josta ne päätyvät vain seuran käyttööön tiedottamista varten, ei siis ole odotettavissa markkinointia, roskapostia eikä tietoja luovuteta muualle.

Mikäli et halua että sähköpostiosoitteesi/puhelinnumerosi säilyy reskiterissä, ei sinun tarvitse tehdä mitään.

Liitteenä seloste jäsentietojen käsittelystä seurassamme ja Suomen Ratsastajainliitossa.