SEURATEKSTIILIT

3.10.2016

Olemme päätyneet siihen, että nyt syksyllä otetaan tilaukseen takkia ja toppaliiviä, kevätpuolella sitten hupparia ja paitaa, kun niille löytyy joku sopiva toimittaja.
 

Takki on sama kuin viimeksi, Grizzly Tulsa. Hinta lasten cm-kokojen takille Kopseen logolla selässä 77 € ja aikuisten takeille (sekä miesten että naisten malli) 87 €. Jos haluaa, niin oman/hevosen tai minkä tahansa nimen saa rintapieleen hintaan +4 €. Huom: lasten cm-kokoisia takkeja saatavilla vain mustana ja navy-sinisenä.

Liivi on Qliquen malliston Arkansas. Värinä musta, saatavilla miesten ja naisten mallia. Tämän hinta seuran logolla selässä 68 euroa, etubrodeeraus (esim. se nimi) 4 €. Tähän varmistan vielä, onko logon brodeeraus rintapieleen tuon 4 €, tämä liivi voisi olla hyvännäköinen niinkin.

HUOM! Juniorijäsenille seura sponsoroi logon brodeerauksen hinnan eli 8€/takki tai liivi. Ja jos ajattelet että kasvat vielä kovin ja haluat joskus myydä takkisi eteenpäin, suosittelemme ettet ota nimen brodeerausta.

Sovituskappaleita on tulossa, aikataulu on niiden osalta vielä avoin. Koitetaan kuitenkin kerätä jo olemassa olevista takeista jonkunlainen sovitussetti syyskokoukseen (9.10. Vuokatissa). Tekstiileistä on myös pyydetty kokotaulukkoja. Kun sovituskappaleiden saapuminen selviää, vahvistetaan sitten niiden kiertueaikataulu. Yritetään kuitenkin tehdä tilaus säpäkällä aikataululla.
 

Tilaukset: ainakin Vuokattiin ratsastuskoululle tulee lista, johon tilauksensa voi jättää. Lista kiertää myös, mikäli sovituskamppeet kiertävät. Lisäksi tilauksen voi jättää Elinalle sähköpostiin, lauraelina.heikkinen@gmail.com

 

Liitteet