SEURATEKSTIILIT -päivitystä

31.10.2016

Seuratekstiilit ovat nyt kiertäneet kaikilla jäsentalleilla ja ovat Vuokatin ratsastuskoululla vielä  torstaihin 3.11.2016 saakka. Tuo päivämäärä on myös viimeinen tilauspäivä. Tilausohjeet artikkelin lopussa.

 

Takki on sama kuin viimeksi, Grizzly Tulsa. Hinta lasten cm-kokojen takille Kopseen logolla selässä 77 € ja aikuisten takeille (sekä miesten että naisten malli) 87 €. Jos haluaa, niin oman/hevosen tai minkä tahansa nimen saa rintapieleen hintaan +4 €. Huom: lasten cm-kokoisia takkeja saatavilla vain mustana ja navy-sinisenä.

Liivi on Qliquen malliston Arkansas. Värinä musta, saatavilla miesten ja naisten mallia. Tämän hinta seuran logolla selässä 68 euroa, etubrodeeraus (esim. se nimi) 4 €. Logo on saatavilla selän sijasta rintapieleen, tällöin hinta 64 € + mahdollinen nimen tms brodeeraus 4 €.

HUOM! Juniorijäsenille seura sponsoroi logon brodeerauksen hinnan eli 8€/takki tai liivi. Ja jos ajattelet että kasvat vielä kovin ja haluat joskus myydä takkisi eteenpäin, suosittelemme ettet ota nimen brodeerausta.


 

Tilaukset: sovituskappaleiden mukana on lista, johon tilauksensa voi jättää. Lisäksi tilauksen voi jättää Elinalle sähköpostiin, lauraelina.heikkinen@gmail.com. Ilmoita vaatteen koko, väri, omat yhteystietosi (puh.nro ja sähköposti, alaikäiseltä huoltajan yhetystiedot) sekä se, otatko etubrodeerausta ja mitä siihen kirjoitetaan. Liivin kohdalla ilmoita myös, brodeerataanko logo selkään vai etupuolelle.

Kun tilaus on toimitettu eteenpäin takkien toimittajalle ja toimitusaika selviää, Elina informoi kaikkia tilaajia toimitusajasta ja maksusta.