HELSINKI HORSE SHOW 2024

HIHS logo

Kainuun Kopse järjestää yhteisen matkan Helsinki International Horse Showhun! 

Ilmoittaudu mukaan taatusti unohtumattomalle reissulle samanhenkisessä seurassa!

Matkalle ovat tervetulleet niin Kainuun Kopseen jäsenet kuin muutkin halukkaat. Huom! Paikkoja rajoitettu määrä! 

Ajankohta pe 25.10 - su 27.10

Hinta 200€, sisältäen linja-autokuljetuksen ja hotellimajoituksen. sis. aamupala la ja su. Majoitus kahden tai kolmen hengen huoneissa. Muut ruokailut sekä halutut HIHS näytösliput omakustanteisesti.

Linja-auto kulkee reitillä Suomussalmi - Hyrynsalmi - Ristijärvi - Sotkamo/Vuokatti - Kajaani - Helsinki, ja palatessa toisin päin. Lähtö- ja paluuaika tarkentuvat lähempänä matkaa.

Helsingissä majoitumme Sokos Hotelli Triplaan missä on siistit huoneet sekä maittava ja kattava aamupala. Hotelli on Triplan kauppakeskuksen yhteydessä ja siellä on useita erilaisia ruokailumahdollisuuksia. Jokaiselle varmasti löytyy jotain! Pääseehän siellä toki shoppailemaankin tai vaikka elokuviin.

Ilman aikuista reissaavien ikäraja retkellämme on 16 vuotta, tätä nuorempien tulee olla nimetyn huoltajan mukana.

Helsinki  International Horse Show

Helsinki International Horse Show järjestetään tänä vuonna viimeisen kerran Helsingin jäähallilla ja ensi vuonna tapahtumaa ei järjestetä ollenkaan. Seuraavan kerran kansainväliset ratsastuksen supertähdet saapuvat Helsinkiin vasta keväällä 2026! Tulevana syksynä on viimeinen mahdollisuus päästä näkemään Helsinki International Horse Show tämän mallisena ennen kuin tapahtuma palaa juurilleen Helsingin Messukeskukseen mistä se sai alkunsa jo vuonna 1985.

Helsinki International Horse Show tarjoaa jokaiselle jotain. Lauantai aamun lapsille suunnatusta vauhdikkaasta näytöksestä eri rotuisinen poneineen GP-tason kouluratsastukseen. Sekä useita kansainvälisiä GP-tason esteratsastusluokkia mukaan lukien sunnuntaina hypättävä Longines FEI Jumping World Cup-sarjan Länsi-Euroopan liigan osakilpailu missä on totuttu näkemään esteratsastuksen kirkkaimpia tähtiä!

Tietenkin Helsinki International Horse Showhun kuuluu laaja EXPO alue missä on myynnissä vaikka ja mitä hevosiin ja ratsastuksen liittyvää. Sieltä voi tehdä toinen toistaan mahtavampia löytöjä. Koska olemme liikkeellä linja-autolla, ei tarvitse ostoksiaan kannella pitkiä matkoja!

Helsingin jäähallilla ja sen välittömässä läheisyydessä on useita ruokailu mahdollisuuksia aina grillistä tasokkaampaan ravintolaan.Tutustu lisää Helsinki International Horse Show'hun tapahtuman verkkosivuilla.

 

Ilmoittautuminen ja maksut

Matka toteutuu, mikäli lähtijöitä on vähintään 30. 

Varaa paikkasi 22.9.2024 mennessä. 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

Saija Tiihonen, p. 044 264 2119, saija.tiihonen(a)gmail.com

Keräämme ilmoittautuneilta varausmaksun 50 €/henkilö. Saat maksuohjeet ilmoittautumisen jälkeen. Varausmaksu palautetaan, jos retki ei toteudu. Loppuosa matkan hinnasta laskutetaan retken toteutumisen varmistuttua, maksun eräpäivä 15.10.2024.